Rólunk

Elektronikai Termékek Gyártása

Értékesítés és Disztribúció

 

 

Elektronikai Termékek Gyártása

Elektronikai Termékek Gyártása

Nyomtatott Áramkörök Szerelése

Huzal- és Kábel Készítés

Végszerelés, Csomagolás

Javítások és Változtatások

Az Orion Elektronikai Kft., ISO 9001:2000, QS 9000, VDA 6.1 és ISO 14001 tanúsítványokkal rendelkező gyár,  nagy gyakorlattal rendelkezik az elektronikai termékek gyártásában. Az Orion elektronikai szerelések és végtermékek széles választékát állítja elő sok neves ügyfele számára.

 

Szolgáltatásai tartalmazzák  Nyomtatott Áramkörök Szerelését, Kábelek Készítését, Végtermékek Szerelését és Csomagolását valamint Javításokat és Változtatásokat. Az Orion szintén ajánl Raktárakat és Logisztikai szolgáltatásokat, amelyek kombinálhatók EMS-el, és ügyfeleinek ajtótól ajtóig szolgáltatást is ajánl. Egy rugalmas szemlélet teszi lehetővé, hogy az ügyfelek kéréseinek megfelelően rövid idő alatt. személyre szabott kész megoldásokat biztosítson.

 

Magyarországi elhelyezkedése, közel Nyugat Európához, lehetővé teszi a jó minőségű gyártást, és az alacsony árakat.

 

A folyamatos költség csökkentés biztosításához a gyártást a cég kiterjeszti Romániába. és a közel jövőben ezt a kapacitást növelni fogja.

 

Egy egyezmény Magyarország és az EU között biztosítja, hogy minden Magyarországon gyártott termék EUR-1 besorolást kapjon.

Az Oriont a Szingapúri bázisú  Thakral Csoport tulajdonaA csoport szintén foglalkozik Elektromos termékek gyártásával Sanghajban, Kínában. Ennek a két költség hatékony gyártásnak az egyedi lehetőségét ajánlja a cég.  

 

Értékesítés és Disztribúció

Termékek

 

Kapcsolatfelvétel

   

Copyright © 2011 Orion Elektronikai Kft, Magyarország. Jogvédett.