Rólunk

Elektronikai Termékek Gyártása

Értékesítés és Disztribúció

 

 

Az Orion

  Termékek

Az Orion Elektronikai Kft. egy régi és elismert elektronikai cég Magyarországon. 1913-ban alapították, az 1920-as években elkezdte a rádió gyártást, és évtizedekig ez egyik meghatározó rádiógyár volt. A cég a televízió gyártást az 50-es években indította, és 1970-től színes televízió gyártás is beindult.

 

Bár a céget leginkább. mint rádió-, és televíziógyártót ismerték.  Emellett az Orion tervezett, gyártott és telepített megbízható, kifinomult mikrohullámú telekommunikációs rendszereket is. Az eszközöket a felhasználók széles körének szállították a Szovjetunióba, különböző más Európai országokba, Ázsiába és Dél-Amerikába. Az eszközök igen megbízhatónak lettek tervezve, hogy elviseljék a szélsőséges földrajzi körülményeket, a fagyos  Szibériai téltől, a forró Afrikai éghajlatig.

 

A Magyar privatizációnál az Oriont az elsők között privatizálták az 1990-es évek elején. Az erős alapot meghagyva a céget továbbfejlesztették, az eszközöket, gyártási folyamatokat és rendszereket javítva, költség hatékonyabb szállítási struktúrát kidolgozva.

 

Az Orion megkapta az ISO 9000 tanúsítványt 1995-ben; Az ISO 9000:2000 2002-ben; A QS 9000 2001-ben és az ISO 14001 2002-ben.

 

A cég a Szingapúri Thakral Csoport tulajdonában van 1997 óta.

 

Az Orion Elektronikai Gyártást és Értékesítést, valamint & Elosztó szolgáltatásokat biztosít, raktárakkal és logisztikával támogatva.

 

Elektronikai Termékek Gyártása

Nyomtatott Áramkörök Szerelése

Huzal- és Kábel Készítés

Végszerelés, Csomagolás

Javítások és Változtatások

 

Értékesítés és Disztribúció

Elektronikai és Elektromos

Nem - Elektronikai

Cégképviselet

Raktározás és Logisztika

 

 

Kapcsolatfelvétel

   

Copyright © 2011 Orion Elektronikai Kft, Magyarország. Jogvédett.